SMS.net.gr

Υπηρεσίες

Web SMS

Εισαγωγή

Είναι περιττό να υποθέσουμε πως είστε εδώ γιατί επιθυμείτε να καλύψετε μια ανάγκη επικοινωνίας, για λογαριασμό της επιχείρησης σας. Πιθανότατα, επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια καινούρια επικοινωνιακή καμπάνια, εκμεταλλευόμενοι των πλεονεκτημάτων που μπορείτε να έχετε μέσω του mobile marketing. Επίσης είναι πιθανόν να επιζητείτε κάποια εναλλακτική λύση σχετικά με την υπηρεσία που ήδη χρησιμοποιείτε. Οποιαδήποτε και να είναι η περίπτωση, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι, διότι βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.

Ξεκινώντας την χρήση της υπηρεσίας Web SMS

1. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και άμεσα, έχοντας πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα διαχείρισης των μηνυμάτων sms. Όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται, φυλάσσονται μέσα στο σύστημα μας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή. Με την εγγραφή σας, παραλαμβάνετε 10 δωρεάν sms μέσω Internet, ώστε να δοκιμάσετε την υπηρεσία μας.
2. Προσθέστε τα νούμερα των πελατών σας, προσωπικού ή μελών στην πλατφόρμα διαχείρισης είτε τοποθετώντας τα χειροκίνητα ένα προς ένα, είτε ανεβάζοντας μια λίστα που ήδη έχετε στην διάθεση σας (αρχείο .txt για παράδειγμα).
3. Εισάγετε το μήνυμα που θέλετε να αποστείλετε και επιλέξτε την αποστολή. Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσετε την αποστολή σας, έτσι ώστε να εκτελεστεί σε επιλεγμένη από εσάς χρονική στιγμή. Τα μηνύματα που θα αποσταλούν θα παραδοθούν σχεδόν άμεσα στους παραλήπτες που έχετε επιλέξει.

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Web SMS

Αποτελεσματικό: Το 97% των μηνυμάτων που αποστέλλονται θα διαβαστούν από τον παραλήπτη (το 83% των παραπάνω εντός των 4 πρώτων λεπτών από την παραλαβή του μηνύματος)
Αποδεκτό: Το 80% των χρηστών κινητών τηλεφώνων είναι δεκτικοί στο να λαμβάνουν ενημερώσεις για προϊόντα ή υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, με την μορφή του μηνύματος sms.
Αποτελεσματικό: Οι καμπάνιες του mobile marketing συνήθως έχουν μια άμεση θετική απόκριση, η οποία φτάνει το 30%.

Μεταπωλητές

Η Η GMS Digital Communications, μια εταιρία με διαρκή ανάπτυξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, δίνει πλέον την ευκαιρία σε δραστήριους ανθρώπους να αναπτύξουν την δική τους επιχείρηση, με βάση την υπηρεσία δρομολόγησης μαζικών μηνυμάτων sms. Η GMS Digital Communications, κατόπιν πολλών αναβαθμίσεων, έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή που επιτρέπει οποιονδήποτε δραστήριο άνθρωπο, να δημιουργήσει την δική του πλατφόρμα δρομολόγησης μηνυμάτων sms, για λογαριασμό εταιριών στον Ελλαδικό χώρο, και όχι μόνο.


Μέσα στις βασικές χρήσεις της πλατφόρμας, ο κάθε ενδιαφερόμενος για συνεργασία, θα μπορεί να προβαίνει στην μεταπώληση όγκου μηνυμάτων sms, λειτουργώντας πάντα κάτω απο την ομπρέλα της IP Digital, εκμεταλευόμενος την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχεται. Πιο αναλυτικά, ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να έχει την δική του πλατφόρμα, με τα δικά του λογότυπα και brand name, να προωθεί τους πελάτες του σε αυτήν και να ορίζει το οικονομικό κόστος των μηνυμάτων που θα μεταπωλεί σε αυτούς, έχοντας όλη την διαχείριση της πλατφορμας στα χέρια του.
Το να γίνεται μεταπωλητής μας σημαίνει απόκτηση εργαλείων για πώληση και διαχείριση μηνυμάτων SMS στους πελάτες σας. Οι μεταπωλητές του SMS.net.gr Greek Web SMS λαμβάνουν προνομιακά προϊόντα και υπηρεσίες σε ειδικές τιμές και μπορούν να καθορίσουν την δική τους τιμολογιακή πολιτική. Οι μεταπωλητές έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν τους δικούς του πελάτες απευθείας χωρίς μεσολάβηση.

Δυνατότητες πακέτου μεταπωλητών:

  1. Εργαλείο διαχείρισης πελατών,
  2. Εισαγωγή/Επεξεργασία/Διαγραφή χρηστών,
  3. Κατανομή SMS Credits σε λογαριασμούς πελατών,
  4. Επισκόπηση αναφορών εξερχόμενων μηνυμάτων,
  5. Προηγμένη υποστήριξη API,
  6. Πρόσβαση σε ειδικές τιμές για αγορά μαζικών μηνυμάτων.

SMS API

Το SMS API Gateway πρόκειται για μια πολύ απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να στέλνετε αυτόματα, μαζικά μηνύματα sms και παράλληλα να παραλαμβάνετε αναλυτικές αναφορές παράδοσης για το κάθε μήνυμα που έχει αποσταλεί.
Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ. Εμείς σας προμηθεύουμε με κάποιους απλούς κώδικες προγραμματισμού που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθεί μια σύνδεση μεταξύ της εφαρμογής σας και του sms server μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που «κατεβάζετε» ή κάποιο πολύπλοκο πρόγραμμα που πρέπει να μάθετε την λειτουργία του. Αυτό ασφαλώς σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και εκπαίδευση δική σας ή του προσωπικού σας για την χρήση του δικού μας sms Gateway.
Από την στιγμή που θα δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο sms.net.gr και μέσα σε 30 λεπτά, θα μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα που επιθυμείτε μέσω της δικής σας εφαρμογής.

Παραδείγματα χρήσης, περιεχόμενα και πλεονεκτήματα.

Αν δεν είστε σίγουροι ότι το API του SMS Gateway της εταιρείας μας είναι ο κατάλληλος για εσάς, διαβάστε κάποιες μαρτυρίες και προτεινόμενη χρήση από κάποιους υπάρχοντες πελάτες μας. Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να χρησιμοποιηθεί το API του SMS Gateway για να συνδέσετε την επιχείρηση σας με τους πελάτες και συνεργάτες σας.

Υπενθύμιση Συναντήσεων

Το API είναι ιδανικό για την υπενθύμιση συγκεκριμένων γεγονότων, όπως υπενθυμίσεις ανανεώσεων ή ραντεβού οι οποίες μπορούν να αποσταλούν αυτόματα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες.

Φόρμες Συλλογής Δεδομένων

Οποιαδήποτε επιχείρηση με έναν Web Site θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία μαζικών μηνυμάτων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι η ιστοσελίδα σας να περιλαμβάνει μια φόρμα συλλογής δεδομένων για τους πελάτες σας , ώστε να εισάγουν τον αριθμό του κινητού τους και να λαμβάνουν ενημερώσεις από την εταιρεία σας. Μια αυτόματη απάντηση μπορεί να αποσταλεί αμέσως μόλις εγγραφούν ευχαριστώντας τους για τις λεπτομέρειες τους.

Στρατηγική Επικοινωνίας Πελάτη

Κείμενα που μπορούν να ενσωματωθούν στην στρατηγική επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Για παράδειγμα, μια εταιρεία δανείων θα μπορούσε να στείλει ένα κείμενο προς τους πελάτες της τη στιγμή που το δάνειο τους έχει εγκριθεί.

Omnicom

Επεξεργάζοντας διαρκώς τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την αγορά και τους συνεργάτες μας, έχουμε δημιουργήσει μια εφαρμογή που παρέχει την δυνατότητα ολιστικής διαχείρισης των καναλιών επικοινωνίας που αναπτύσει μια επιχείρηση, σε σκοπό την πιο αποτελεσματική δημιουργία αλλά και διαχείριση της επικοινωνίας με τους πελάτες ή συνεργάτες.
Η εφαρμογή, εκτός από την, κλασσική πλέον, λειτουργία μαζικής αποστολής μηνυμάτων SMS, υποστηρίζοντας πάντα της δυνατότητα σύνταξης και αποστολής SMART SMS, δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση ή οργανισμό να αναπτύξει της λειτουργία και διαχείριση καναλιού επικοινωνίας μέσω VIBER, αξιοποιώντας όλο το εύρος που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.