Premium Services

H Internet sms service Mobile Marketing Platform της εταρείας μας αναλαμβάνει την δρομολόγηση, διαχείριση και παράδοση των μηνυμάτων sms και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να λειτουργήσει σαν ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του sms marketing. Παρέχει έναν πολύ εύκολο τρόπο διαχείρισης και παρακολούθησης όλων των καμπανιών marketing, μέσω ενός online περιβάλλοντος, ένα πρωτοποριακό panel για την διαχείριση των εισερχομένων μηνυμάτων και ένα λεπτομερές και καλοστημένο sms Gateway που αναλαμβάνει την ποιοτική δρομολόγηση των μηνυμάτων.

Η πλατφόρμα παρέχει την δυνατότητα εκτέλεσης τόσο απλών μαζικών αποστολών, όσο και μαζικών αποστολών με την δυνατότητα λήψης απαντητικών μηνυμάτων, επιτρέποντας όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που χρειάζονται την δύναμη της άμεσης επικοινωνίας μέσω των sms, να επικοινωνούν επαρκώς με τους πελάτες τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν διαγωνισμό μέσω sms, να εκτελέσετε ψηφοφορίες κλπ, μέσω των οποίων μπορείτε να «χτίσετε» την βάση δεδομένων σας, να δημιουργήσετε τα προφίλ των πελατών σας και να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω πληροφορίες για να στοχεύσετε τις μαζικές σας αποστολές sms σε συγκεκριμένα μέλη του κοινού σας.

Επιπλέον, η πλατφόρμα παρέχει πολλά εργαλεία και λειτουργίες που διευκολύνουν τις καθημερινές σας εργασίες, κάνοντας την να αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τις mobile καμπάνιες σας και την συνολική επικοινωνία σας με τους πελάτες σας.

Υπηρεσία SMS Opinion

Η Υπηρεσία Opinion σας επιτρέπει να λαμβάνετε απλά μηνύματα SMS και έτσι να καταγράφετε γνώμες, σχόλια, ερωτήσεις και οποιαδήποτε άλλη ανάδραση από τους χρήστες σας.


Η υπηρεσία Opinion επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να στέλνουν SMS εκφράζοντας τη γνώμη τους για κάποιο θέμα. Ο οργανισμός ή η επιχείρηση που χρησιμοποιεί αυτή την υπηρεσία μπορεί να καταγράψει τη γνώμη του κοινού, και να συλλέξει απαντήσεις ή και ερωτήσεις. Οι χρήστες / συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν ένα SMS μήνυμα με την ερώτηση / γνώμη τους σε ένα πενταψήφιο αριθμό, συνήθως μέσω ενός άλλου μέσου (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαφημιστικά φυλλάδια κλπ). Στη συνέχεια η Πλατφόρμα SMSP λαμβάνει και καταχωρεί τις απόψεις των συμμετεχόντων, οι οποίες εμφανίζονται αυτόματα στη σελίδα παρακολούθησης της υπηρεσίας. Τέλος ,ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει αναζήτηση δεδομένων στη βάση της υπηρεσίας και να εξάγει τα δεδομένα αυτά σε διάφορες μορφές αρχείων.


Σενάρια Χρήσης
Η υπηρεσίες Opinion χρησιμοποιούνται συνήθως από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς προτρέποντας τους ακροατές να στείλουν τις απόψεις τους. Ενδείκνυται όμως η χρήση τους από εύρος επιχειρήσεων και οργανισμών για την οργάνωση διαγωνισμών ή ψηφοφοριών καθώς και για εμπορικούς σκοπούς όπως η δημιουργία λίστας πελατών ή άλλες ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες.


Υπηρεσία SMS Vote

Η Υπηρεσία Vote σας επιτρέπει να διεξάγετε μία ψηφοφορία, ορίζοντας μία ερώτηση πολλαπλής επιλογής και τη λίστα με τις πιθανές απαντήσεις. Κάθε ψήφος αποστέλλεται απο τον τελικό χρήστη στην πλατφόρμα μέσω SMS περιέχοντας τη λέξη-κλειδί της απάντησης.


Μέσω της υπηρεσίας Vote παρέχεται στους χρήστες, η δυνατότητα της διοργάνωσης και διεξαγωγής ψηφοφοριών ή δημοσκοπήσεων μέσω SMS. Η εγγραφή όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στο Vote ενεργοποιείται με το πρώτο SMS μήνυμα που αποστέλλουν απαντώντας στην ερώτηση που τους τίθεται μέσω ενός άλλου μέσου, όπως του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, μιας εφημερίδας κλπ. Ο διαχειριστής της υπηρεσίας έχει τη δυνατότητα να στείλει στους συμμετέχοντες μήνυμα για να τους ευχαριστήσει ή να επιβεβαιώσει τη συμμετοχής τους. Επίσης καθ'όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας, δίδεται η δυνατότητα ενημέρωσης των συμμετεχόντων για το τρέχον αποτέλεσμα.


Σενάρια Χρήσης
Οι υπηρεσίες Vote χρησιμοποιούνται συνήθως από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς που καλούν το κοινό να συμμετάσχει σε κάποια ψηφοφορία για κάποιο θέμα. Π.χ. "Ποια ομάδα θα κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος;"


Υπηρεσία SMS Sweepstake

Η Υπηρεσία Sweepstake σας προσφέρει τη δυνατότητα να διεξάγετε ένα διαγωνισμό με κωδικούς. Ο κάθε χρήστης στέλνει τον κωδικό που βρίσκει στο έντυπο / φυλλάδιο / συσκευασία, για να δει εάν κέρδισε, και λαμβάνει το ανάλογο απαντητικό μήνυμα.


Η υπηρεσία SMS Sweepstake διευκολύνει την δημιουργία και τη διαχείριση διαγωνισμών μέσω γραπτών μηνυμάτων. Ο διοργανωτής του διαγωνισμού και διαχειριστής του Sweepstake ορίζει πριν αρχίσει ο διαγωνισμός (π.χ. κάνοντας μια κλήρωση) το σύνολο από τους κωδικούς που κερδίζουν και τα δώρα που αντιστοιχούν σε αυτούς. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Sweepstake αποστέλλουν ένα SMS μήνυμα με τον κωδικό που βρίσκεται σε ένα έντυπο / φυλλάδιο / συσκευασία κλπ. Αν ο κωδικός αυτός κερδίζει τότε η Πλατφόρμα τον καταγράφει σαν νικητή και του στέλνει ένα απαντητικό SMS πληροφορώντας τον για την επιτυχία του. Στην αντίθετη περίπτωση η Πλατφόρμα στέλνει ένα ευχαριστήριο SMS.


Σενάρια Χρήσης
Οι υπηρεσίες Sweepstake χρησιμοποιούνται σε διαγωνισμούς μέσω SMS, όπου κάρτες τύπου "Ξυστό", ή συσκευασίες περιέχουν ένα κωδικό που μπορεί να κερδίζει κάποιο δώρο. Οι υπηρεσίες αυτές χρησιμοποιούνται κυρίως από περιοδικά-εφημερίδες και από προϊόντα με «on-pack promotions» όπου οι συμμετέχοντες «ανακαλύπτουν», διαβάζοντας στο έντυπο ή στο περιτύλιγμα, έναν κωδικό και, στη συνέχεια, στέλνουν τον αριθμό αυτό με ένα απλό SMS μήνυμα.


Υπηρεσία SMS Redirect

Η Υπηρεσία SMS Redirect σας επιτρέπει να εξάγετε μηνύματα SMS από την πλατφόρμα και να τα κατευθύνετε στη δική σας εφαρμογή ή υπηρεσία για περαιτέρω επεξεργασία. Αφού έχει επεξεργαστεί το κάθε μήνυμα, μπορείτε από την εφαρμογή σας να στείλετε ένα απαντητικό μήνυμα στην πλατφόρμα, η οποία με τη σειρά της θα το προωθήσει στον τελικό χρήστη.


Η υπηρεσία SMS Redirect, αποτελεί ένα ενδιάμεσο κανάλι της πλατφόρμας με μία εξωτερική υπηρεσία / εφαρμογή η οποία στέλνει SMS μηνύματα στο τελικό χρήστη. Σκοπός της υπηρεσίας είναι να προωθεί τα μηνύματα που δέχεται σε μια εξωτερική υπηρεσία. Στην ουσία, δέχεται το μήνυμα, το επεξεργάζεται, το κατατάσσει στην αντίστοιχη υπηρεσία, στέλνει το απαντητικό SMS (αν υπάρχει ενεργοποιημένη η επιλογή απαντητικού SMS) και τελικά προωθεί το μήνυμα στην κατάλληλη υπηρεσία – εφαρμογή.


Σενάρια Χρήσης
Οι υπηρεσίες SMS Redirect χρησιμοποιούνται για να επιτρέψουν σε εφαρμογές τρίτων την επεξεργασία μηνυμάτων SMS. Οι υπηρεσίες επιτρέπουν στον καθένα να προσθέσει λειτουργικότητα μέσω SMS στην υπηρεσία του, με μία απλή σύνδεση στην Πλατφόρμα, και χωρίς να επωμιστεί επιπλέον κόστος για να αναπτύξει μια δική του εφαρμογή για την διαχείριση και την δρομολόγηση των SMS.


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Premium υπηρεσίες μας.