Πώς μπορώ να αγοράσω credits;

Για να χρησιμοποιήσετε την web sms υπηρεσία μας, μπορείτε να αγοράσετε credits online μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ( Με συνεργαζόμενη τράπεζα την Eurobank-Ergasias ) ή κατάθεση σε λογαριασμό. Η πληρωμή είναι απόλυτα ασφαλής, πραγματοποιείται στο ασφαλές περιβάλλον της EFG Eurobank και σε καμία περίπτωση τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο πλην της τράπεζας.


Το sms.net.gr παρέχει την υπηρεσία Delivery Report;

Ναι, ο αποστολέας του μηνύματος ενημερώνετε για την κατάσταση λήψης του μηνύματος. Ωστόσο, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας μπορεί να καθυστερήσουν την αναφορά παράδοσης από 24 έως 72 ώρες ή να μη αποστείλουν καθόλου αναφορά παράδοσης. Γενικότερα αν το μήνυμα σας δεν βρίσκεται σε κατάσταση απόρριψης(rejected) κατά 99,9% έχει παραδοθεί στον παραλήπτη.


Πόσος χρόνος χρειάζεται να παραδοθούν τα μηνύματα;

Συνήθως τα μηνύματα παραδίδονται εντός 2-3 λεπτών.


Ποιές γλώσσες υποστηρίζει η υπηρεσία σας;

Για μηνύματα μέχρι 160 χαρακτηρές υποστηρίζεται η Αγγλική γλώσσα με μικρούς και κεφαλαίους χαρακτήρες και η Ελληνική με κεφαλαίους χαρακτήρες.


Τί είναι ένα unicode sms;

Για sms μέχρι 70 χαρακτήρες υποστηρίζεται η αποστολή μηνυμάτων με κωδικοποίηση unicode, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια γλώσσα σας εξυπηρετεί καθώς και σημεία στίξης.


Τί είναι το Sender id;

Το Sender id είναι το όνομα του αποστολέα του μηνύματος το οποίο θα εμφανίζεται στο κινητό του παραλήπτη ως αποστολέας. Αν σας ενδιαφέρει το Sender Id να είναι το ίδιο σε όλα τα μηνύματα σας έχετε την δυνατότητα να το ορίσετε μέσα από τις ρυθμίσεις.


Τα credits που αγοράζω έχουν ημερομηνία λήξεως;

Όχι δεν υπάρχει ημερομηνία λήξεως στα credits που θα αγοράσετε από την εταιρεία μας.


Η εταιρεία μας παρέχει υψηλή ποιότητα στην δρομολόγηση των μηνυμάτων, μέγιστη κάλυψη και υψηλό Uptime της υπηρεσίας